Menu

Consolis sadarbībā ar YIT Latvija tapusi jauna dzīvojamā māja - "Grafīts"

03/09/2024

Mēs, kā dzelzsbetona ražotājs, jau daudzus gadus veiksmīgi sadarbojamies ar YIT Latvija, un šīs sadarbības ietvaros esam pabeiguši kārtējo nozīmīgo projektu – 72 dzīvokļu dzīvojamo māju Rīgā, Liepājas ielā – "Grafīts". Gadu gaitā izveidotā sadarbība ir ļāvusi efektīvi risināt jebkādus projekta izaicinājumus un nodrošināt augstākās kvalitātes rezultātu. Veiksmīgas sadarbības pamatā ir abpusēja izpratne par procesiem gan ražošanā, gan montāžas laikā būvlaukumā, kā arī atsaucība no abām pusēm, kas ir palīdzējusi sasniegt projekta mērķus.

No mūsu Salaspils rūpnīcas piegādājām dzelzsbetona elementus, tostarp sendvičtipa fasādes sienas ar reljefa raksta elementiem, starpsienas, pārsegumus, kāpnes un citus elementus. Mūsu dzelzsbetona risinājumi nodrošina efektīvu montāžu, samazinot būvniecības cikla ilgumu un garantējot augstāko kvalitāti, pateicoties ražošanas procesam kontrolētā vidē.

Noslēdzot šo veiksmīgo projektu, mēs turpinām strādāt pie nākamajiem – darbs neapstājas! Ar prieku gaidām turpmāko sadarbību, jaunas iespējas un izaicinājumus kopīgiem projektiem.

Lasīt vairāk: https://www.yit.lv/sakums un https://www.yit.lv/dzivojamas-majas/riga/bierini/grafits

Skatīt vairāk: https://consolis.lv/Atsauces/grafits-dzivojama-maja/

Veel uudiseid

All rights reserved © 2024 Consolis Latvija SIA Powered by TENFOR marketing
magnifiercrossmenuchevron-down